• Professionele afvulbedrijf

ONZE WAARDEN

Als de gepassioneerde ondernemers die wij zijn hechten wij er aan transparant te zijn over wat U van ons kunt verwachten.

 

Flexibel IN ALLES WAT WIJ DOEN
We zijn door onze sterke klantfocus in staat snel en flexibel in te spelen op uw wensen. Het kan gaan over optimale productie-aantallen, over verpakkingen, levertijden, kwaliteit: wij denken graag mee met de klant. We beschikken over ruime capaciteit, juist om de gevraagde flexibiliteit te kunnen bieden. Onze ruime machinecapaciteit en onze vaste groep ervaren medewerkers stellen ons in staat om pieken in het productie-aanbod op te vangen.
kwaliteit GEGARANDEERD
Leverkwaliteit en op tijd staat voor ons voorop, 100% gegarandeerd. Onze modern uitgeruste fabriek staat garant voor een snelle en efficiƫnte productie. Ons kwaliteitssysteem voldoet aan de ISO 22716 (GMP) en ISO 9001 standaarden. Voor het afvullen onder e-teken beschikken we over de erkenning van het NVWA volgens het goedgekeurde kwaliteitssysteem van het NMI, laatste update in juni 2018. Wij leveren volgens de met de klant afgestemde kwaliteitseisen. Ons bedrijf heeft een milieuvergunning voor alle activiteiten die worden uitgevoerd. Wij zorgen voor goede arbeidsomstandigheden voor ons personeel.
KORTE levertijden
Wij komen de afgesproken levertijden na, en houden de levertijd van orders zo kort mogelijk, altijd. Wij bewegen met onze klanten mee door in onze bedrijfsvoering flexibel te blijven, actief mee te denken in oplossingen, snel te schakelen, altijd vanuit het persoonlijke contact.
sAMEN STERK
Wij geloven dat een hechte samenwerking aan de basis van elke succesvolle productie staat. We zijn uit op samenwerking voor de langere termijn, zodat we kunnen werken aan de optimale win-win. Wij hebben de ervaring dat zich dat uitbetaalt, juist ook voor onze klant.